TOP
Accés al Centre de Dia.

El Centre de Dia reobre dilluns vinent

Dilluns vinent,15 de febrer, el Centre de Dia reobre les portes i reprèn l’activitat amb totes les mesures de seguretat establertes al nivell 4 reforçat.

Usuaris i plantilla immunitzats
El centre era tancat des del passat 4 de gener per motius de seguretat sanitària. Ara es procedirà a la seva obertura una volta s’ha dut a terme la vacunació de tots els usuaris i plantilla del centre, i ha transcorregut el període establert de 10/15 dies des de la segona vacunació, realitzada el passat dia 5.
Durant els dies que el centre ha restat tancat, el servei s’ha adaptat a les necessitats dels usuaris i s’ha ofert de manera individualitzada amb cita prèvia.

Mesures de seguretat
El Centre de Dia de Formentera reprendrà l’activitat amb 25 dels 33 usuaris que en l’actualitat tenen plaça assignada. La resta d’usuaris romanen als seus domicilis de manera voluntària.
Cal recordar que a l’entrada de l’usuari al servei es prendran totes les mesures de seguretat que recomana l’autoritat sanitària i es farà un control estricte (rentat de mans, temperatura, mascareta, distanciament…). El centre, a més, proporciona a l’usuari el material de protecció recomanat.

Compartir

PROGRAMES