L’expedició del Club Dojo Formentera en el Campionat de les Balears de Menorca.

El Club Dojo guanya sis medalles en el Campionat de Balears de judo

Avui dissabte s’ha celebrat a Menorca el campionat de les Balears de judo, en què els representants del Club Dojo Formentera han guanyat sis medalles: un or, un subcampionat i quatre bronzes.
En categoria infantil -48 quilos, Laura Escandell s’ha proclamat campiona de les Balears, aconseguint així el passi per al Campionat d’Espanya que se celebra a Pamplona del 30 d’abril a l’1 de maig. En el mateix grup d’edat i -57 quilos, Katherine Ortiz ha guanyat un bronze, el mateix guardó que han obtingut en -38 quilos, Alejandro Reyes, i en -60 quilos Aleix Ramírez. En canvi, en infantil -55 quilos, Sebastián Ortiz ha obtingut la cinquena plaça.
Pel que fa als cadets, en -57 quilos Pamela Torres ha guanyat la plata i en -66 quilos Carlos Wenham ha aconseguit el bronze.
Cal destacar que el bon paper de Carlos Wenham i Pamela Torres en el campionat autonòmic els ha valgut per guanyar-se una plaça en l’equip B de les Illes Balears que competirà en els pròxims Jocs de les Illes, una cita bianual d’àmbit europeu que reuneix a esportistes de diverses disciplines provinents de diversos arxipèlags.
En el cas de Torres, la judoka s’ha classificat directament per haver obtingut el subcampionat autonòmic, mentre que Wenham ha hagut de disputar un combat més, en què el formenterer s’ha imposat emprant la tècnica ‘uchi mata’.