TOP
La Xarxa treballa en coordinació i col·laboració amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i amb el SOIB. Web

El Consell acollirà la primera reunió de la Xarxa de serveis públics empresarials Formentera Impulsa

El Consell acollirà demà la primera reunió de la Xarxa de serveis públics empresarials Formentera Impulsa, una plataforma col·laborativa que reuneix diverses entitats públiques i privades que gestionen i presten serveis destinats tant al teixit empresarial com a la població de l’illa en general en matèries com ara l’ocupació, la formació, l’autoocupació i l’emprenedoria, l’empresa local (PIME i microempresa), el comerç o els mercats.

La Xarxa treballa en coordinació i col·laboració amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i amb el SOIB, entitats amb les quals comparteix recursos en àmbits com l’emprenedoria, la formació o l’ocupació.

L’objectiu principal de la Xarxa de serveis públics empresarials Formentera Impulsa és coordinar i enfortir la prestació d’aquests serveis mitjançant la col·laboració i aprofitant les sinergies generades en benefici de la comunitat i el desenvolupament local. Així mateix, les entitats que formin part de la Xarxa, que poden ser tant públiques com privades, compartiran bones pràctiques i promouran l’eficiència en la prestació de serveis.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES