TOP
La plaça de s’Església de Sant Ferran. Arxiu.

El Consell convoca els vesins de Sant Ferran per informar sobre l’estat dels nous projectes

La reunió tendrà lloc el pròxim divendres 3 de novembre a les 19.30 hores al Centre de Majors de la localitat de ses Roques.
A la trobada, on hi assistirà el president del Consell, Jaume Ferrer, i la resta de consellers, es presentaran els projectes de millora dels carrers Guillem de Montgrí i València, les obres dels quals començaran a executar-se durant el mes de novembre.


També es presentarà el trasllat de la conselleria d’Educació, Cultura i Patrimoni, que en els pròxims mesos passarà a ocupar una planta baixa situada en el carrer Mallorca, al costat d’on ara s’ubica la conselleria de Turisme i Medi Ambient, i també on està a punt d’obrir-se el nou punt de lectura de Sant Ferran.
A més, es parlarà sobre la construcció de la nova escola i escoleta de Sant Ferran. Aquestes actuacions van en la línia de remodelar Sant Ferran i convertir-lo en el centre cultural de Formentera. DE fet el Consell té previst que quan s’inauguri la nova escola, es construeixi en el recinte de l’actual col·legi un espai dedicat a la cultura i a les arts.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES