El Consell de Formentera desinfecta els principals carrers

El Consell de Formentera informa que des d’aquest dimecres està treballant conjuntament amb Ferrovial, l’empresa concessionària del servei de neteja de l’illa, en el tractament especial amb desinfectant i aigua a pressió a les zones més concorregudes dels principals nuclis urbans de l’illa. Aquesta neteja, tal com recorda el conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, «es du a terme seguint les recomanacions que arriben des del Ministeri i pel benestar dels ciutadans».

Les actuacions que ja s’estan aplicant són les següents:
-Actuació amb motxilla polvoritzadora en tot el mobiliari urbà amb líquid desinfectant en els principals nuclis urbans de l’illa. En molts llocs s’aplica lleixiu en baixa concentració.
-S’està netejant les places amb aigua a pressió (com es fa habitualment de forma periòdica) seguint les indicacions de dilució de líquid especial desinfectant a l’aigua.
-Aquesta actuació es farà en totes les zones de major afluència (caixers, supermercats i zones públiques en general) en els diferents nuclis urbans de l’illa.

Totes aquestes actuacions són efectuades per operaris protegits amb vestits especials, guants i mascaretes. D’altra banda, la conselleria de Medi Ambient informa que s’ha suspès el servei de la biotrituradora per triturar la poda.

About Author

Comments are closed.

background