El Consell de Formentera es suma al Pacte per l’Aigua

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que demà dimarts 26 de febrer a les 19h a la sala d’Actes del Consell de Formentera, se celebrarà la presentació del Pacte per l’Aigua de Formentera a càrrec de l’Aliança per l’Aigua d’Eivissa i Formentera.

Un pacte per garantir la qualitat de l’aigua
El Pacte per l’Aigua inclou mesures agrupades en 4 objectius bàsics: garantir la qualitat de l’abastament de l’aigua i prevenir els riscos de sequera, assegurar una adequada depuració de les aigües residuals, promoure la reutilització d’aigua i fangs de depuradora per a usos agrícoles, urbans i ambientals i per últim incloure mesures per a la recuperació dels aqüífers i ecosistemes aquàtics de Formentera.

Una reunió informativa oberta a tothom
La consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, ha animat a tota la població a què «assisteixi a aquesta reunió informativa oberta al públic en general per poder fer aportacions a aquest pla sobre un recurs clau tant socioeconòmicament, com mediambientalment», segons ha declarat. La finalitat d’aquest pacte és promoure el compromís de totes les entitats per impulsar i/o desenvolupar mesures bàsiques per millorar la situació actual de l’aigua a Formentera durant els pròxims anys. L’Aliança per l’Aigua estima que l’aigua és un tema fonamental per garantir el desenvolupament econòmic i la sostenibilitat ambiental de l’illa.

About Author

Comments are closed.

background