TOP
Imatge de la reunió celebrada a la seu de PIMEF. Foto: LAF

El Consell es compromet davant els empresaris a finalitzar les obres des Pujols el 14 de maig

Els empresaris des Pujols associats a PIMEF a es Pujols i el conseller d’Infraestructures Josep Marí s’han reunit avui matí per aclarir dubtes i manifestar part del descontentament pel retard en la finalització de les obres en aquest nucli urbà.

Error en la data de finalització de les obres
Josep Marí, acompanyat pel coordinador d’infraestructures del Consell, Xicu Ribas, ha demanat disculpes per l’error en comunicació a l’hora d’exposar la data de finalització de les obres i ha mantingut que la data de finalització es va fixar per al 14 de maig. Malgrat que molts empresaris van entendre que l’obra estaria enllestida l’1 de maig.
Per la seva banda, els empresaris s’han mostrat disconformes amb l’inici de les obres al gener en lloc d’haver-les iniciat al novembre en finalitzar la temporada, cosa que, segons el conseller, es degué al fet que amb l’estat d’alarma es va alentir el procés de licitació, provocant un retard d’inici d’obres.
Xicu Ribas ha explicat als assistents diversos punts tècnics que han jugat en contra del desenvolupament de l’obra, com ara l’absència en els plànols del traçat d’algunes seccions de clavegueram, la manca d’estoc de mobiliari urbà, o el mal estat d’algunes instal·lacions de subministrament subterrànies, que han obligat a obrir rases a mà en lloc d’usar maquinària.

Compromís de finalització d’obres el 14 de maig
Així mateix, els empresaris han manifestat la seva preocupació que les obres no estiguin acabades el 14 de maig, ja que aquell cap de setmana se celebra la Formentera All Round Trail, FART. Davant aquesta preocupació, tant el conseller com el tècnic han reiterat el seu compromís que les obres estarien finalitzades i s’han posat a disposició de l’empresariat per tractar qualsevol qüestió tècnica que els amoïni. Finalment, s’ha acordat celebrar una nova reunió amb l’obra ja finalitzada per acabar de perfilar detalls sobre l’accessibilitat i circulació dels carrers.

Compartir

PROGRAMES