TOP

El Consell inverteix més de 103.000 euros en preparar el partit de Copa del Rei

Concretament 103.487 euros, iva inclòs. D’aquesta xifra, 64.598 euros (sense iva) es destinen al muntatge i lloguer de les grades que donaran capacitat al Municipal a 2974 espectadors i 20.929 euros (sense iva) es dirigiran a pagar la il·luminació. A tot això caldria sumar-li 760 euros (sense iva) pels minibusos que traslladaran des del poble fins al camp a les persones amb problemes de mobilitat.

Les graderies ja estan instal·lades pel pròxim partit que el Formentera jugarà diumenge contra l’Hèrcules, i després del partit de l’Athletic, romandran al camp fins a la següent jornada de lliga en què el Formentera s’enfronta al Mallorca.

El president roig-i-negre, Xicu Ferrer, ha declarat que espera que l’encontre de Copa “a part d’un partit de futbol sigui una festa per tota l’illa” i ha animat a tots els formenterers a adquirir les seves entrades que, segons ha recordat, estan a la venda a les taquilles del camp del futbol, o al web de Trasmapi.

El Club assumirà una despesa de 34.500 € (iva inclòs) pel muntatge del partit. Segons ha detallat Ferrer, les despeses es divideixen en el trasllat, manutenció i allotjament dels operaris, personal contractat per l’organització, seguretat privada i tasques de neteja.

Compartir

PROGRAMES