TOP

El Consell llevarà les pintades independentistes dels béns públics

El Consell de Formentera ha informat que aquest matí ha rebut queixes de pintades fetes a nombrosos punts de l’illa en les darreres hores, entre els quals la paret del Fossar Vell de Sant Francesc, que ja havia estat agredit recentment. Així mateix també han estat objecte de pintades la paret del cinema, tanques d’obres, mobiliari urbà i altres llocs privats.

La brigada de manteniment del Consell de Formentera ja treballa per netejar els parquímetres, el mobiliari urbà, retirar els cartells d’obra afectats i tornar a pintar les parets afectades de l’àmbit públic. Pel que fa al Fossar Vell, en ser un bé d’alt interès patrimonial, s’ha de seguir un procediment més específic que pot demorar el restabliment del seu bon estat. El Consell de Formentera lamenta aquestes accions incíviques, irrespectuoses amb el patrimoni públic i que comporten un cost econòmic per a tots.

Condemna del Partit Popular
Miquel Jerez ha Assegurat que Formentera és una illa de “moderació i sentit comú, un lloc on l’extremisme mai ha tingut cabuda i on als valors democràtics sempre han Estat respectats” i ha Afegit que confia que la resta de les formacions polítiques constitucionalistes condemnin “sense complexos aquest  comportament fanàtic i carregat d’odi contra qui pensa diferent”, en referència a les pintades. La consellera popular de Formentera i integrant de la llista al Congrés dels Diputats del PP, Anna Negre ha afirmat que l’esquerra ha permès, a tots els nivells, que hi hagi un brou de cultiu de l’independentisme catalanista que no s’ha de permetre”. Negre ha assenyalat que “la majoria de Ciutadans de Formentera estan absolutament en contra d’aquestes idees amb els que uns quants pretenen coaccionar a la societat amb missatges d’odi cap a Espanya i cap a les Forces de Seguretat de l’Estat” .

Compartir

PROGRAMES