TOP
El taller cerca aclarir mites i creences erronis, així com desfer prejudicis sobre afectivitat i sexualitat. CIF

El Consell promou educació afectivosexual per l’alumnat de Formentera

Durant el primer trimestre d’aquest curs, els alumnes de primària del CEIP Mestre Lluís Andreu, el CEIP El Pilar i el CEIP Sant Ferran de ses Roques, han rebut formació relacionada amb la salut afectivosexual. En concret, la sexòloga i educadora social, Teresa Ramos ha impartit dues sessions de dues hores cadascuna sobre aquest tema. Durant el segon trimestre rebran aquesta formació els alumnes de l’IES Marc Ferrer.

Formar els joves
L’objectiu d’aquest taller, segons ha explicat el conseller de l’àrea, Rafael Ramírez, és “informar i formar els joves sobre el desenvolupament dels canvis biològics, psicològics i socials durant l’etapa de la pubertat i l’adolescència”. El propòsit és aclarir mites i creences erronis, així com desfer prejudicis sobre afectivitat i sexualitat en totes les seves manifestacions.


A les sessions, l’experta ha donat eines teoricopràctiques a l’alumnat perquè pugui gaudir del dret a la salut afectivosexual que està recollit per l’OMS (Organització Mundial de la Salut) de cara a construir una societat més igualitària i sense discriminacions.

Taller per a pares i pares
El mateix taller s’ha dut a terme també amb els pares i mares de les escoles, i es farà el dimecres 1 de febrer a les 18 h a l’IES Marc Ferrer per a les mares i pares d’aquest centre. En aquesta formació se’ls dona estratègies per comunicar-se amb els seus fills i se’ls proporcionen coneixements perquè puguin acompanyar-los en aquest procés de creixement.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES