Les jugadores del Cosmitos agraeixen la presència de la seva afició en el Poliesportiu es Viver.

El Cosmitos guanya el primer partit a Eivissa

El Cosmitos ha sumat la seva segona victòria consecutiva i la primera lluny del Poliesportiu Antoni Blanc. Les jugadores entrenades per Mariano Dellamea van guanyar ahir a l’EcoMobility San Pablo per 0 a 1 amb un solitari gol de Daisee Aguilera. Així les formentereres queden cinquenes a la classificació de la lliga pitiüsa AIDEB de futbol sala femení, fins ara dominada amb autoritat pel Gasifred Atlètic.
Pel que fa a l’encontre d’ahir, el Cosmitos va sortir a la pista des Viver jugant a baixa intensitat i amb pocs recursos per desplegar jugades ofensives, si bé a mesura que corria el cronòmetre el ritme de joc creixia fins a culminar, al terme de la mitja part, amb el gol de Daisee Aguilera. La formenterera rep una pilota entre línies, se’n va d’una rival i el seu xut ras al pal llarg supera a la portera, fent pujar el definitiu 0 a 1 a l’electrònic.
A la segona part, el Cosmitos va presentar un plantejament més defensiu amb sortides al contraatac i en els minuts finals, les formentereres van aguantar la pressió del San Pablo, que buscava l’empat apostant per la figura de portera-jugadora.