El Cosmitos reivindica que la Federació Balear impulsi una lliga de futbol sala femení

Daisee Aguilera, Anna Riera i Anabel Vargas, jugadores del Cosmitos Formentera, han reivindicat que es torni a constituir una lliga de futbol sala femenina emparada per la Federació Balear de Futbol de les Illes Balears. Actualment el Cosmitos competeix en la lliga privada AIDEB de les Pitiüses, on hi ha 9 equips i que acaba al febrer. El club formenterer subratlla que el Ministeri de Cultura i Esports ofereix ajudes econòmiques perquè federacions de l’estat fomentin les categories femenines i que aquesta seria una «fantàstica oportunitat per a la Federació Balear».
Per aquest motiu, el Cosmitos es posa a «disposició per participar en la planificació i organització de competicions o esdeveniments en futbol sala femení».

Trobada del futbol femení
El Cosmitos Formentera ha anunciat que el dissabte 14 de desembre, al Poliesportiu Antoni Blanc, se celebrarà la I Trobada de futbol sala base en categoria femenina a Formentera. Una cita que reunirà més de 50 participants entre 7 i 18 anys i a dos clubs veïns, la Penya Santa Eulària i el CD Eivissa. Per les interessades en provar de jugar al futbol sala, cada divendres de 17 a 18 h és el torn de les boixes de 7 a 13 anys i de 18 a 19 h és el torn de les jugadores de més de 13 anys i categoria absoluta.

 

About Author

Comments are closed.

background