TOP
Les jugadores del Cosmitos celebren la victòria en el I Torneig de la Dona Ciutat d’Eivissa.

El Cosmitos torna a la lliga el 14 de novembre

El Cosmitos EC començarà la Lliga Federada Regional de futbol sala femení de les Pitiüses el pròxim 14 de novembre. En la competició regular participen, a més de les formentereres, altres quatre clubs d’Eivissa: Sant Josep, Puig d’en Valls, Penya Deportiva B i UD Isleñas.
La lliga començarà el 7 de novembre, però el Cosmitos descansarà la primera jornada i jugarà el seu primer partit el 14 de novembre contra la Penya Deportiva B, al Poliesportiu Antoni Blanc.
La lliga s’allargarà fins al 6 de febrer a partir de quan, segons informa la Federació de les Illes Balears, es disputarà la Copa.
Enguany els equips de les Pitiüses es divideixen en dues competicions: la Lliga Regional d’Eivissa i Formentera i la Lliga Autonòmica, gràcies a l’impuls de la Federació de Futbol Balear del futbol femení en els darrers dos anys. El Cosmitos aquesta temporada mantindrà un equip sènior en comptes dels dos que van competir la temporada passada per concentrar els esforços del club en l’Escola Cosmitos, que ja compta amb 50 inscripcions de jugadores entre 5 a 13 anys.

Campiones en el Ciutat d’Eivissa
El Cosmitos afronta aquesta nova temporada amb il·lusió desprès de proclamar-se campiones del “I Torneig de la Dona, ciutat d’Eivissa” que es va celebrar el passat diumenge 17 d’octubre al Poliesportiu Es Viver. Aquest torneig es va celebrar amb l’objectiu de visibilitzar l’esport femení⁣ i va ser organitzat pel Gasifred AtUD Eivissa i l’Ajuntament de Vila.
⁣La capitana, Anna Riera, va declarar en l’entrega de trofeus que l’equip va poder guanyar els dos partits disputats gaudint d’una tarda de futbol sala femení amb un ambient d’esportivitat excepcional: “Estem molt contentes pel primer trofeu que ens duim cap a Formentera. L’equip sènior està format per jugadores cadets, juvenils i majors d’edat i poder concentrar-te i esforçar-te perquè les més joves puguin viure la sensació del que significa guanyar un torneig ha estat molt gratificant.”

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES