TOP
Elma Juan, Ona Ferrer, Daniela Jiménez, Johanna i Tristán Prados a Buscastell. Alba Furniet

El cros formenterer tanca la temporada d’hivern a Buscastell

La vénda de Buscastell, a Eivissa, ha estat l’escenari avui diumenge de la disputa de la Final Federada de Cros sub-16 i sub-18 d’aquesta especialitat atlètica en edat escolar de les Illes Balears, així com el Campionat de Balears de cros sub-14, sub-23 i absolut, tant en categoria individual com de clubs.

Del total de 450 atletes de tot l’arxipèlag que hi han pres part, Formentera hi comptava amb sis representants de Grup esportiu Espalmador; Elma Juan, Ona Ferrer, Daniela Jiménez, i Johanna i Tristán Prados, dirigits per la preparadora Alba Furniet.

Resultats
En categoria sub-14, i sobre una distància de 2500 metres, han participat Ona Ferrer i Daniela Jiménez, ocupant la posició 16 i 26 respectivament.

A la categoria sub-16 masculina, Tristán Prados, que s’estrenava a una prova de cros, ha ocupat la posició 40 sobre una distància de 6 km.

Finalment, a la categoria sub-18 femenina, Johanna Prados ha acabat 27a en la distància de 6000 m.
A la mateixa categoria, Elma Juan, que figurava entre les favorites, s’ha vist obligada a abandonar a causa d’un procés gripal que l’havia mantingut al llit des de divendres.

Amb aquest campionat, els atletes tanquen una bona temporada d’hivern i començaran a preparar, juntament amb la resta de l’equip, el Campionat de Balears en pista que se celebrarà al mes de maig.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES