TOP

El dia del partit de Copa s’accedirà al camp caminant

El conseller, Rafael González, ha explicat el pla de mobilitat especial. Així de 15 h a 17 h es permetrà la circulació a tots els vehicles però només en sentit Ca Marí i a partir de les 17 h només es deixarà passar als vehicles autoritzats i veïns.
A les 18.00 h s’obriran les portes del camp. De 20.45 h a 22,30 h la Circulació quedarà prohibida en el Camí Vell de la Mola, des de Sant Francesc fins al Camp de Futbol, però permesa del Camp de futbol as Ca Marí.

D’aquesta manera, tothom haurà d’arribar al camp caminant. En aquest sentit el conseller ha recordat que a Sant Francesc hi ha una bossa de devers 1000 aparcaments on els seguidors podran deixar els seus vehicles.

Aquelles persones que tenguin necessitats especials per desplaçar-se, tendran un servei gratuït de llançadora que estarà operativa de 17 h a 19 h per recollir-les i portar-les al camp. Farà 4 aturades pels aparcaments de Sant Francesc: Sa Senieta, Poliesportiu, Cementeri Vell i circumval·lació. En finalitzar el partit, aquesta llançadora seguirà activa per realitzar el mateix servei de tornada.

A més, hi haurà un servei d’autobusos especial pel dia 25 d’octubre per les persones que vénen d’Eivissa al llarg del dia. Des de les 9.30 h fins a les 19 h un servei d’autobús unirà La Savina amb Sant Francesc. Aquest bus estarà al Port i sortirà cada vegada que arribi un vaixell d’Eivissa. La parada de Sant Francesc serà a la circumval·lació. L’accés al camp serà caminant tant per anar com per tornar.

El president del Formentera, Xicu Ferrer, ha fet una crida a tota la població perquè el dia del partit es reuneixi a les 17.00 hores a la plaça de la Constitució de Sant Francesc “per fer pinya” i anar tots junts caminant cap al camp.

Compartir

PROGRAMES