El dimecres s’obren les inscripcions de l’Escola de Vela

Aquest dimecres s’obren les inscripcions de l’Escola de Vela per als cursos d’estiu, tant de vela com de surf de vela. Els cursos s’iniciaran el dilluns vinent i van dirigits a usuaris d’entre 5 i 17 anys.
Les inscripcions s’han de formalitzar trucant prèviament al Poliesportiu Antoni Blanc al telèfon 971 32 12 40.

Diferents nivells
Els cursos tenen una durada de dues setmanes, de dilluns a divendres, i cada dia es realitzaran dues hores i quart de classe en les franges horàries de 9 a 11.15, d’11.45 a 14 i de 16.30 a 18.45 hores. Les classes s’han reduït 15 minuts per garantir un espai de mitja hora per a l’intercanvi de grups i la desinfecció del material.
Els cursos comprendran diferents nivells, des d’iniciació fins a perfeccionament en grups de màxim 8 alumnes. L’edat mínima per començar a vela són els 5 anys i en surf de vela els 7 i és imprescindible saber nedar.
A més, aquest divendres, comença també el curs amb els usuaris de Centre de Dia. Aquest durarà tot l’estiu i es realitzarà els divendres. D’altra banda, l’equip de regates començarà aquesta mateixa setmana els entrenaments.

Classes per a majors de 18 anys
Per als majors d’edat que vulguin iniciar-se o perfeccionar en surf de vela o vela, els dissabtes al matí es realitzaran dues classes, de 9.30 a 11.30 i de 12 a 14 hores.
Per complir amb les mesures de seguretat serà obligatori l’ús de mascareta a la instal·lació i durant l’activitat en vaixell col·lectiu, però no en vaixell individual ni surf de vela, ja que aquí es garanteix la distància de seguretat a l’aire lliure.

About Author

Comments are closed.

background