Joan Verdera “Mateu” a punt de prendre un revolt al circuit proper al Molí Vell.

El Dirt Track es dóna cita a la Mola

Ahir, en el marc de les festes del Pilar de la Mola, se celebrà la Dirt Track Formentera 2019, prova puntuable pel campionat pitiús d’aquesta modalitat de motociclisme. La prova es va disputar devora del Molí Vell, en un circuit d’uns 800 metres de longitud que va fer les delícies dels amants del motor de la nostra illa.

Resultats
Destacam els resultats en les quatre categories en competició. En DTK 1, amb motos de 450 cc, l’eivissenc Dani Marí va estar al capdamunt del podi, seguit pels formenterers Carlos Tur i Juan Rodríguez. En DTK 2, amb motors de 250 cc, Òscar Corominas va encapçalar la general, i en segona i tercera posició, es van classificar els formenterers Asier Serra i Francisco Montaño.

La cursa va reunir aficionats i corredors de Formentera i Eivissa.

D’altra banda, en veterans, al capdemunt del podi hi va estar Joan Verdera “Mateu”, mentre que en sub 18, Valentino, d’Eivissa, va ser el més ràpid, seguit dels pilots locals Dani Verdera i Theo Marí. Finalment, en les curses pels més petits, amb motos de 50 cc, el primer fou Nestor Verdera i el segon Mattia Bottini.
En 65 cc, en guanyador fou Jose Antonio Gonzalez i en 85cc el número 1 fou per Francisco Moles.