TOP
Celebració d’un dels gols. SDF

El Formentera B acomiada la temporada davant la seva afició amb golejada (6 – 2)

Partit impecable del Formentera B davant el Santa Gertrudis en la jornada 25, la penúltima jornada de Regional Preferent, en la que s’ha imposat per un contundent 6 a 2.

En partit, però, s’ha posat barda amunt al cap de pocs minuts de l’inici a conseqüència d’un penal que ha transformat l’equip visitant. Així i tot, el gol no ha afectat el ritme del filial formenterer, que ha igualat el marcador pocs minuts després amb un gol de Neto.

Els roig-i-negres han continuat pressionant sobre la porteria dels eivissencs i al minut 20 un jugador del Santa Gertrudis ha introduït la pilota en pròpia porteria.
Així com anaven passant els minuts, el conjunt que dirigit per Armando s’ha fet amo i senyor del control del matx i no ha donat opcions al rival.

El Formentera B s’ha quedat amb un home menys al minut 40 en expulsar l’àrbitre amb vermella directa a Cristian Juan per criticar-li una decisió. Malgrat això, el Formentera ha seguit a la seva i just abans del descans José Giraldo ha transformat el 3-1.

A la segona part, el Formentera B ha liquidat el partit en els primers 10 minuts amb gols de Neto i José Giraldo, de nou. Al minut 59, el Santa Gertrudis, ha aconseguit retallar distàncies, però no ha tingut cap possibilitat de reacció.

El Formentera B ha mogut files amb 4 canvis, i Elio Moya, que havia entrat feia pocs minuts ha transformat el definitiu 6 a 2 abans del minut 70.

A banda de la golejada, el partit també ha estat marcat pel debut davant l’afició formenterera del porter del juvenil Jordi Tur (va debutar a Regional Preferent l’anterior jornada davant l’Inter Ibiza), que ha jugat de titular i ha completat els 90 minuts de partit amb molt bon nivell.