Foto de capitans i àrbitres del partit del Formentera contra el Deportivo Aragón. SDF

El Formentera agafa aire al Municipal guanyant al Deportivo Aragón (3 – 1)

El Formentera ha guanyat amb solvència el partit de la setena jornada de lliga que es jugava al Municipal de Sant Francesc contra el filial del Zaragoza, amb bona afluència de públic i molta calor. Amb aquesta victòria els roig i negres tornen a la zona mitjana de la taula.
Els locals han sortit a guanyar des del principi, amb un inici elèctric. Molta intensitat i pressió però cap ocasió de gol, en una primera part molt travada. No ha set fins al minut 46 que, en una treta de córner, Celihueta ha rematat a gol una centrada de Julen Ekiza, avançant als locals en la primera arribada a porta del partit (1-0).
El descans ha caigut bé als homes de Míchel Alonso, que han marcat el segon només començar la represa, amb un autogol després d’una centrada de Markus (2-0). Poc després, al minut 50, el mateix Markus ha transformat el tercer després d’un contraatac (3-0). El Formentera ha tret partit de totes les rematades a porta que ha generat. Al minut 63 el Deportivo Aragón ha retallat diferències (3-1). Els roig i negres han sabut gestionar l’avantatge i amb una defensa rotunda, s’han emportat tres punts, que donen una mica d’aire als formenterers.
El pròxim partit serà contra l’Alzira, diumenge 23 d’octubre a les 12 h, a terres valencianes.