Junio Santos (esquerra) i Óscar Gualdrón.

El Formentera ‘B’ aconsegueix una soferta victòria a Sant Jordi

El Formentera B ha hagut de treballar de valent per superar a un bon Sant Jordi B en el duel de filials que s’ha disputat a Eivissa en la jornada 20 de Regional Preferent. Un partit que els formenterers han arrencat amb molt bon ritme i en què han set els clars dominadors dels primers 45 minuts.
Junio Santos ha fet el primer gol del partit al minut 21 en rematar al fons de la xarxa un rebuig d’una falta. Abans d’arribar al descans, el conjunt dirigit per Armando Manthan ha pogut ampliar el resultat en diverses accions sobre la porteria local, però finalment s’ha arribat al descans amb un avantatge mínim.
En la segona part, el Sant Jordi B ha posat una marxa més, la qual cosa ha complicat el joc dels roigs-i-negres, a qui ha costat arribar a porteria contrària. Ho han pogut fer al minut 77 amb un gol d’Oscar Gualdrón que posava el 0-2 a l’electrònic del Municipal Kiko Serra.
En la recta final del partit, els locals han cercat el gol amb insistència i l’ha aconseguit al minut 90 posant molta emoció al temps afegit. Al Formentera B el partit se li ha fet llarg, perquè el Sant Jordi ha tengut l’empat al darrer sospir, però la bona tasca defensiva del Formentera ha evitat el segon dels
eivissencs.
Finalment, el filial formenterer s’ha emportat 3 punts d’or que li permeten continuar en 3a posició a tres punts de distància del seu màxim perseguidor, el FC Luchador, i veure més a prop el desitjat play-off d’ascens a Tercera Divisió.