El Formentera B ha romput la ratxa positiva.

El Formentera B cau per la mínima davant del líder (0-1)

Derrota del Formentera B a casa davant la Penya Independent (0 a 1) que frena la ratxa de dos victòries consecutives del conjunt roig i negre. El filial formenterer ha sabut plantejar bé el partit davant el líder de la categoria (empatat a punts amb la Penya Deportiva), però un error defensiu al minut 38 ha condemnat els homes d’Armando Manthan, que han marxat al descans amb el 0 a 1 a l’electrònic del Municipal.
En la segona part l’equip local ha anat a més i ha set el clar dominador del partit, tanmateix no ha tengut sort de cara a porteria. Amb aquesta derrota, el Formentera B es manté en vuitena posició i un balanç de 15 punts.
El preparador de l’equip, Armando Manthan, ha destacat el bon joc del seu equip malgrat el resultat negatiu: “Ens queda tota la segona volta i jugant així de bé, crec que perdrem pocs partits. Avui estic content i fotut a parts iguals”.