TOP
Instantània del matx. SDF

El Formentera B empata a Santa Gertrudis (1 a 1)

Partit travat de la SD Formentera B a Santa Gertrudis ahir dijous, en el matx que s’havia ajornat de la jornada 16 de Regional Preferent i en el qual va haver de remar a contracorrent.

Disputat a una hora poc usual, a les 20 h, el partit va començar barda amunt pels homes d’Armando en encaixar un gol al minut 2 a conseqüència de la poca intensitat que va desplegar l’equip des de l’inici. Un gol per a l’equip local que li va permetre tancar-se en defensa i dedicar-se a no deixar espais pels formenterers.
Malgrat aquest gerro d’aigua freda, el Formentera B ho va intentar de totes les formes possibles, encara que sense encert de cara a porteria, arribant amb l’1 a 0 en contra al descans.

En el segon temps, Armando Manthan va moure files per canviar la dinàmica negativa en què es trobava l’equip i el conjunt es va llençar a l’atac.
Els minuts passaven i les ànsies començaven a fer presència pels roigs-i-negres, però pocs minuts abans del final van trobar premi amb un gol d’Iván Ezequiel, posant l’1 a 1 al lluminós de Santa Gertrudis amb el qual s’arribava al final.

Com a anècdota, cal destacar que el matx començà un quart d’hora tard per una curiosa circumstància, l’àrbitre s’havia deixat l’uniforme a ca seva. Així que els 22 homes van haver d’esperar que el col·legiat tornàs de pressa i corrents a casa per poder-se enfundar la camiseta reglamentària.