TOP
Celebració d’un dels gols anotats pel Formentera B. Foto: SDF

El Formentera B goleja a l’Inter Ibiza B (4-1)

El Formentera B ha obtingut una merescuda victòria aquest diumenge 4 a 1 davant l’Inter Ibiza B en partit corresponent a l’onzena jornada de Regional Preferent.

El conjunt entrenat per Armando Manthan ha imposat un ritme molt alt des del primer moment i al minut 12 ha encetat el compte anotador amb gol de falta directa executat per Juan Villar.
Abans de la mitja hora de partit, José Giraldo ha engaltat un xut potent des de la frontal de l’àrea per fer el segon gol i poc després Elio Moya ha marcat el tercer en col·locar a l’esquadra un xut des de fora de l’àrea.

En la represa, l’Inter Ibiza ha augmentat la intensitat del seu joc i ha aconseguit reduir distàncies al minut 65 amb gol de Fredi. Un gol, però, que ha set insuficient per plantar cara a un potent Formentera B.
El quart gol roig-i-negre ha arribat al minut 78 obra de Cristian.

Armando ha mogut la banqueta donant entrada a Cristian, Neto, Adán, Jordi Haro, Zaka i Iván Verdera. Aquests dos darrers, jugadors del juvenil que estaven convocats amb el filial juntament amb el porter José David Osorio, que ha estat suplent.