La golejada s’ha certificat a la segona part. SDF

El Formentera B goleja al Puig d’en Valls (4-0)

Més bones notícies ens ha deixat el filial, ja que el Formentera B ha resolt amb contundència el partit d’aquest diumenge contra un rival directe, el Puig d’en Valls, al que s’ha imposat per 4 a 0 en un matx que els roig-i-negres han controlat des del primer moment sense donar opció als eivissencs.

Contundència a la segona part
En el primer quart d’hora, el Formentera B aconseguia perforar la porteria contrària amb un bon centre de More que José Giraldo resolia a la perfecció creuant la pilota al pal llarg fent impossible l’estirada del porter.
La golejada, però, es certificaria a la segona part. El segon gol arribava de les botes del capità Guti, que amb un xut potent des de 30 metres batia a Néstor per alt.
El tercer ha set obra de Justin, que havia sortit al camp pocs minuts abans, amb un cop de cap impecable a centrada d’Elio.
El quart i definitiu gol va arribaria en els darrers minuts de joc, amb un xut ben col·locat d’Adán, que ha posat la pilota al segon pal fora de l’abast del porter visitant.

Debutants
El partit també ha estat marcat per la presència de diversos jugadors del planter, com Osorio, porter de segon any cadet que ja s’ha convertit en habitual a Regional Preferent, i 2 jugadors del juvenil; José Mario Pineda i Adrian Gabriel Oancea, que han debutat a la categoria.