Stefan Bringewald ha estat l’autor del gol del Formentera B. SDF

El Formentera B s’emporta un punt davant el líder

El Formentera B ha arrencat en plena forma la segona volta de lliga a Can Cantó en aconseguir un valuós empat a 1 davant el líder, l’Inter Ibiza, que havia guanyat els primers 12 partits de la primera volta de lliga.

El partit ha estat un matx de molt nivell al qual el filial formenterer arribava amb moltes ganes després de sumar 5 victòries consecutives i descansar en la darrera jornada del primer tram del curs esportiu.

En la primera part, s’ha arribat al descans amb l’1 a 0 a favor dels locals, que han marcat al minut 43.
El segon període no podia arrencar millor pel conjunt dirigit per Armando Manthan, que ha igualat el marcador amb un xut impecable de falta directa d’Stefan Bringewald al minut 48 i que ha quedat reflectit a l’electrònic de Can Cantó fins al xiulet final del col·legiat Adrián Fernández Jaume.

Aquest resultat posa de manifest el bon estat de forma de l’equip i permet al filial formenterer seguir a la zona alta de la taula a sols 1 punt de la tercera plaça.