TOP
Jorge Jurado celebra un dels gols del partit.

El Formentera B s’imposa al Sant Josep B (3-0) amb doblet de Jorge Jurado

El Formentera B continua amb la seva bona dinàmica en aquest primer partit de l’any 2023: davant el Sant Josep B ahir va guanyar per 3 gols a 0, en un partit que l’equip d’Armando ha dominat clarament des del primer minut i no ha donat opcions al seu rival, que no ha xutat a porta en els 90 minuts.
Malgrat aquesta superioritat, els gols del filial formenterer no han arribat fins als darrers minuts de joc. El primer gol l’ha marcat Jorge Jurado al minut 84, en finalitzar a la perfecció una jugada individual que ell mateix havia iniciat.

Els jugadors del Formentera es feliciten després de marcar contra el Sant Josep B.

El segon, al 90, també ha set obra de Jorge Jurado en rematar de cap un centre des de banda dreta. I el tercer i definitiu 3-0, l’ha transformat Oscar Gualdron, qui ha enviat al fons de la xarxa l’esfèric, aprofitant un rebuig del porter eivissenc.
El moment més emotiu del partit ha estat l’entrada de Facu Samudio, al minut 60, que aquesta setmana ha tornat a l’equip després d’acceptar la petició dels seus companys de tornar a jugar a futbol, quan havia penjat les botes al final de la temporada anterior. La seva entrada al camp ha generat els aplaudiments del públic i crits d’ànims per a un jugador molt estimat per l’afició roja-i-negra.
Amb aquesta victòria, el Formentera B continua en la part alta de la taula, en zona de play-off d’ascens.