El Formentera canvia de míster

La SD Formentera ha comunicat que Víctor Basadre, l’entrenador del primer equip, no seguirà la propera temporadaBasadre, va arribar a l’illa en el mes de febrer de 2020 després de la dimissió d’Ivan Gómez Roa i a causa de la crisi sanitària sols va poder dirigir l’equip en dos partits contra el Mallorca B i Platges de Calvià.
Poques hores després d’anunciar la baixa de Basadre, el club roig i negre ha informat que ha arribat a un acord amb Raúl Pérez, un entrenador de 43 anys que dirigirà el primer equip durant les properes dues temporades i amb opció a una tercera. Pérez, arriba procedent del Laredo de Cantàbria, que milita a Tercera i que fins a la suspensió de la lliga, era el líder del grup. El nou míster va iniciar la seva carrera a les categories inferiors del Racing de Santander i després ocupà la banqueta del Gimnástica de Torrelavega, equip amb el qual arribà fins a la semifinal de la Copa Federacions.
Pérez ha dirigit també el Torre Levante, del grup valencià de Tercera, club amb el qual protagonitzà un fulgurant ascens, de les posicions baixes de la taula fins a quedar a sols 2 punts de les places de play-off d’ascens.
El club ha informat que segueix treballant per completar una plantilla competitiva per al primer equip de cara a la temporada vinent que permeti optar a classificar-se en els llocs que donin opció a jugar el play-off d’ascens a 2a B.

About Author

Comments are closed.

background