TOP
Els jugadors del Mallorca celebren el 0 a 2 al Municipal. Foto: SD Formentera.

El Formentera cau del play-off en perdre 0 a 4 contra el Mallorca

Un Formentera de nou marcat per les baixes ha patit al Municipal una severa derrota per 0 a 4 contra el tercer classificat, el Mallorca B. Amb aquest resultat el Formentera, que ha comptat amb el nou entrenador, Victor Basadre, queda en cinquena posició, fora del play-off d’ascens, i superat per dos punts pel Felanitx.
El filial, que s’ha mostrat superior als locals durant gran part de l’encontre, s’ha avançat a la mitja hora de joc amb un gol de Jaume. Després del descans, els mallorquinistes han aprofitat que el Formentera havia d’obrir línies per intentar la igualada, de manera que han ampliat l’avantatge en el marcador per mitjà de Montalbán (0-2).
No havien transcorregut ni cinc minuts, que els visitants han donat l’estocada al Formentera, quan Tovar ha fet pujar el 0 a 3. El mateix jugador ha firmat el darrer gol, establint el definitiu 0 a 4 al Municipal quan faltaven menys de 10 minuts pel xiulet final.
La pròxima jornada l’equip de Basadre torna a tenir una cita de màxima exigència a Mallorca, contra el sisè classificat, el Platges de Calvià, que es troba empatat a 49 punts amb el Formentera.