Jorge Mena. Arxiu.

El Formentera deixa escapar tres punts al camp del Mallorca B (2 – 1)

Els roig i negres han caigut derrotats contra el cuer de la categoria en un partit marcat pels penals i una expulsió. Amb aquest resultat el Formentera perd temporalment la cinquena plaça, que dona accés al play-off d’ascens.
El partit ha començat amb dues ocasions clares pels formenterers als peus de Nando Quesada i Górriz. Ben aviat, al minut 7, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Formentera per mans d’un defensor del Mallorca. Julen Ekiza ha marcat enganyant al porter (0-1). Al minut 30 Facu Ballardo ha enviat la pilota al pal després d’una rematada de cap a la sortida d’un córner. El Formentera ha gaudit de més ocasions per marcar algun gol més, però no les ha transformat. Amb 0-1 s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat amb els roig i negres controlant el joc i el Mallorca B introduint tres canvis en l’alineació. Al minut 65 l’àrbitre ha assenyalat penal i expulsió a l’àrea del Formentera, per infracció de Celihueta, que deixava als homes de Míchel Alonso amb deu jugadors. El Mallorca B ha empatat el partit i la situació s’ha torçat pels formenterers. Al minut 73, després d’una errada en defensa, impròpia dels roig i negres, el davanter Gálvez ha quedat sol davant d’Óscar Santiago, batent-lo per posar l’avantatge a l’electrònic del camp Tomeu Serra (1-2). A partir d’aquest moment s’han vist moltes faltes i pèrdues de temps, que han fet que empatar fos una missió impossible.
El dijous vinent el Formentera rep al Badalona, partit que es jugarà al Municipal de Sant Francesc a les 16:30 h.