TOP
El Formentera ha perdut en el Municipal Sagnier.

El Formentera es complica la vida perdent contra el Prat (2-1)

El Formentera no ha pogut puntuar al camp del Prat i suma cinc partits sense conèixer la victòria. Amb la derrota, els homes de Míchel Alonso es queden a quatre punts de la zona de descens en una jornada crucial pels dos equips enfrontats: el Prat necessitava guanyar per sortir de la zona perillosa i el Formentera volia certificar la permanència amb els tres punts. Gran ambient a la grada local, on s’ha viscut una jornada de portes obertes per omplir el Municipal Sagnier.
El Prat ha sortit amb molta intensitat, portant perill en un parell d’ocasions en els primers cinc minuts de partit. El Formentera no ha aconseguit igualar el ritme dels catalans i en el minut 18 Padilla ha avançat els locals aprofitant-se d’una errada de marcatge de la defensa formenterera (1-0). Els roigs i negres han trigat mitja hora a portar perill a l’àrea del Prat, mitjançant Górriz. El Formentera ha començat a complicar-li l’encontre al Prat amb moltes recuperacions al mig del camp, però no ha sabut concretar les ocasions per empatar, de manera que s’ha arribat al descans amb l’1 a 0.
A la represa els roigs i negres han sortit disposats a capgirar el marcador. En el minut 50 l’àrbitre no ha assenyalat penal en una jugada dins de l’àrea local que ha acabat amb Diego Díaz caient per terra per l’acció d’un defensa del Prat. Els jugadors del Formentera es desesperaven amb l’àrbitre, assenyalant que la falta havia set clara. En el minut 60 una pèrdua de pilota ha propiciat un contraatac del Prat que ha aprofitat Albert Martí per posar el 2-0 a l’electrònic. No ha set fins a les acaballes del partit quan Kepa ha retallat distàncies marcant el 2-1.
El pròxim partit serà al Municipal de Sant Francesc, contra l’Espanyol B, diumenge a les 12 h.