El Formentera es prepara per celebrar el 50è aniversari

La Societat Deportiva Formentera ha anunciat que la temporada 2020/21 retrà homenatge als 50 anys d’història del club. Per aquest motiu, ahir a la tarda es va celebrar al Camp Municipal d’Esports l’acte de constitució de la Comissió del 50è aniversari de la SD Formentera, tal com va acordar la Junta Directiva en la reunió celebrada el 21 de juliol de 2020.
Una comissió que estarà formada per membres de l’actual Junta Directiva, expresidents i exjugadors del club, i persones de reconegut prestigi en l’estudi i la divulgació de la història de Formentera i el futbol de la nostra illa.

Integrants i funcions de la Comissió 
La Comissió comptarà amb els expresidents Isidor Torres (1991-1994), Xicu Ferrer ‘pare’ (1977-1981), Xicu Ferrer ‘fill’ (2016-2019), Arcadi Escandell (1996-1999 i 2000-2004), Jaume Portas (1994-1996), Pep Ferrer (1999-2000).
Per part de la directiva, participaran en la Comissió del 50è aniversari el president, Toni Roig; el vicepresident esportiu, Felip Portas; la responsable de l’Àrea Social, Jane Wenham i el vicepresident social, Jaume Ferrer.
Així mateix, la comissió dels 50 anys també comptarà amb el veterà Josep Juan Torres, el periodista Joan Marí i l’historiador Santi Colomar.
Aquesta Comissió es dividirà en tres àrees de treball i els objectius que vol assolir són els següents.
Organitzar un programa d’actes per commemorar el 50è aniversari del club durant el 2021, promoure la recuperació i l’arxiu de documentació de la història del club, dignificar i reconèixer a persones i entitats en la promoció del futbol de Formentera, col·laborar i promoure acords entre altres entitats i institucions per assolir els objectius.

Enric Riera crea la imatge del 50è aniversari
En la trobada d’ahir, també es va presentar el logotip per commemorar els 50 anys d’història de la SD Formentera, dissenyat per l’artista formenterer Enric Riera.
Una imatge que l’artista ha cedit gratuïtament i que «representa una bota (el número 5) que xuta una pilota. Els números de baix (1971-2021) representen la gespa», ha explicat el seu autor, Enric Riera.
Aquesta serà la imatge corporativa que acompanyarà a tots els esdeveniments i publicacions del programa d’actes, i estarà estampat al pit de les samarretes dels equips de la SD Formentera aquesta temporada. A més a més, també lluirà a les noves samarretes que el club posarà a la venda.

About Author

background