El «Formentera es queda a casa» s’acomiada aquest diumenge

El Consell de Formentera informa que aquest diumenge es farà la darrera publicació del perfil de Facebook «Formentera es queda a casa». Coincidint amb l’inici dilluns vinent de la fase 3 de desescalada es posarà punt final a aquest perfil que va néixer el passat 20 de març, als inicis del confinament, amb l’objectiu d’entretenir i informar la població de Formentera de manera virtual.

Gran varietat de continguts
Des de llavors el perfil ha aconseguit més de 1.650 seguidors i ha publicat uns 120 vídeos, pràcticament tots de producció pròpia, i creat prop de 260 continguts. L’oferta ha estat molt variada, des d’actuacions de músics de Formentera, fins a classes esportives, consells psicològics per dur millor la quarantena, així com receptes de cuina.
La pregunta diària del «Posa’t a prova» sobre coneixements de l’illa, les actuacions teatrals o posades en escena d’actors de Formentera, els contacontes per als petits de la casa, el taller d’escriptura ‘Escrivim a casa’, els consells mediambientals, les exposicions, les recomanacions de cinema, art o literàries, els continguts compartits per l’Escola de Música i Dansa, el Casal de Joves, les Escoletes de Formentera o el Formentera Marxa han estat altres dels continguts que s’han generat per continuar donant informació i entreteniment a la gent de Formentera quan no podien sortir de casa. A «Formentera es queda a casa» també s’han retransmès en directe les tres darreres conferències del cicle Xerrades per a famílies i docents.

Comiat amb vídeo d’agraïment
Aquest diumenge 31 de maig finalitzarà l’activitat d’aquest perfil amb la publicació d’un vídeo d’agraïment a tothom qui han fet possible crear aquests continguts i als moltíssims seguidors que des del primer dia han interactuat amb el #formenteraesquedaacasa i valorat el seu esperit. La informació seguirà a les xarxes socials de la institució tant al Facebook, Twitter i Instagram del perfil oficial, com al Facebook d’Esports, de les Escoletes, d’Agenda Formentera, Cinema Formentera i Escola de Música i Dansa, així com a l’Instagram del Casal de Joves i Formentera Marxa.

About Author

Comments are closed.

background