TOP
Julen Ekiza arriba provinent del filial del Numancia.

El Formentera fitxa el quart reforç, el migcampista Julen Ekiza

El Formentera ha anunciat el quart fitxatge de la temporada 2020/21. Es tracta de Julen Ekiza Hervás (Pamplona, 29/09/1997), migcampista de 22 anys provinent del CD Numancia B, que competeix al Grup 8 de Tercera Divisió. Segons informa el Formentera, és un jugador elèctric i amb caràcter ofensiu que té facilitat per treure la pilota en moments de pressió.
La formació esportiva d’Ekiza l’ha realitzat íntegrament a l’UDC Txantrea. Va ingressar al club navarrès amb 4 anys i va jugar en totes les categories del club fins a arribar al primer equip, que milita a Tercera Divisió.
Després d’una etapa de 15 anys al TxantreaJulen va fitxar per l’UD Mutilvera, del grup 15 de Tercera Divisió, amb el qual va guanyar la lliga i va disputar el playoff d’ascens a Segona B en la temporada 2017/18.
La següent destinació d’Ekiza va ser a Sòria, amb el CD Numancia B, on hi ha jugat les últimes dues temporades (2018/19 – 2019/20) aconseguint la classificació al playoff d’ascens a Segona B en cadascuna d’elles.

“Segur que l’equip estarà en llocs de playoff
El nou jugador roig i negre arriba a l’illa molt il·lusionat pel projecte esportiu i confiat per tot allò que pot aportar a l’equip: “L’entrenador, Raúl Pérez, m’ha transmès molta confiança i vull treballar per tornar-li el que espera de jo. M’ha motivat molt el projecte de la temporada 2020/21 i estic segur que l’equip estarà en llocs de playoff a final de temporada”, ha declarat Julen Ekiza.
El jugador s’incorporarà amb els seus nous companys a mitjans del mes d’agost per a l’inici de la pretemporada.

Compartir

PROGRAMES