Elio Moya.

El Formentera guanya el duel de filials contra el Sant Jordi

Victòria plàcida del Formentera B per 3-1 en el duel de filials davant el Sant Jordi B, en el partit recuperat de la jornada 9 de Regional Preferent, que s’ha disputat dimecres, 16 de febrer, al Camp Municipal.
L’equip que dirigeix Armando Manthan ha sabut portar el ritme del partit en tot moment i no s’ha vist sorprès pel combinat eivissenc. El primer gol dels roig-i-negres ha arribat al minut 22 amb un xut potent i ben col·locat de Cristian des de la frontal de l’àrea que ha anat directe al fons de la xarxa, lluny del porter visitant.
El Formentera s’ha trobat còmode sobre la gespa i al minut 39 Elio Moya ha fet una gran jugada individual per banda esquerra i ha posat un centre magistral a José Giraldo, qui ha rematat subtilment de cap per fer el segon abans del descans.
En la represa, el tècnic del Formentera, Armando, ha mogut fitxa i ha donat entrada a More, en substitució de Cristian, i Juan David Osorio, porter del cadet, que ha tornat a gaudir de minuts a Regional Preferent en substitució de Juan Pablo.
Al minut 53, una altra bona maniobra d’Elio Moya, un dels jugadors amb més presència al camp, ha deixat sol a Neto, que ha col·locat la pilota ajustada al pal fent pujar el tercer pels locals.
El Sant Jordi ha reduït distàncies al minut 61, però no ha set suficient per frenar l’empenta formenterera que ha disposat de més oportunitats per ampliar el marcador. Altres substitucions dels locals durant la segona part han set Adán per José Giraldo, Nico per Santi, Roger per Neto, Justin per Villar i Alexis per Guti.