TOP
Foto d’arxiu del porter roig i negre, Oscar Santiago (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur)

El Formentera perd el lideratge en mans del Terol (Terol 1- Formentera 0)

Derrota del Formentera al camp del Terol, que amb aquest resultat li pren el lideratge de la lliga.

Un partit molt igualat que enfrontava al primer i al segon classificat, a un camp amb 1200 d’aficionats aragonesos i una cinquantena de formenterers.
L’encontre ha començat amb els roig i negre pressionant la sortida de la pilota dels aragonesos. El Formentera ha controlat el joc de la primera part, amb un Terol que l’esperava per tirar el contraatac. Quan el Formentera creava les millors ocasions, ha set el Terol, mitjançant un xut d’Emana al minut 36, qui s’ha avançat al marcador (1-0).

A la segona part els homes de Michel Alonso han sortit decidits a remuntar el partit, però el Terol s’ha tancat al seu camp i ha defensat el resultat. A l’últim minut el Formentera ha tingut una ocasió molt clara per empatar, però la pilota ha anat al pal, deixant als roig i negre sense els tres punts.

L’equip formenterer encadena una mala ratxa de resultats, sumant 4 punts dels últims 15. Tot i això, l’equip està fent bons partits, amb bon joc, on només li falta una mica de sort i encert.

El pròxim diumenge el Formentera jugarà contra el Brea, al Municipal de Sant Francesc, a partir de les 11:30 h.