TOP
Presentació de les noves equipacions. Foto: SD Formentera

El Formentera presenta l’equipació 2020/21

La SD Formentera ha presentat avui les equipacions del primer equip per a aquesta temporada 2020/21 en un acte que ha dirigit el president de la SDF, Toni Roig, i que ha comptat amb la presència de Marcos Marí, director general de Trasmapi, i Sara Miguel, vicepresidenta de l’Associació Formenterers Solidaris.

Canvi de marca
La nova marca de les equipacions, Adidas, vestirà tots els equips de la SDF, des dels més petits (els prebenjamins) fins al primer equip. En l’acte d’avui, alguns jugadors del primer equip han exhibit les dues mudes oficials. La primera, samarreta vermella amb calçons i calces negres; i la segona, totalment de color groc.
Des del Club, han explicat que el context de la pandèmia ha alterat els plans inicials per a poder tenir llesta la nova samarreta per a l’inici del campionat: “Fa uns mesos se’ns va comunicar que l’empresa que habitualment vestia la SDF no podria seguir fabricant la roba del club per a aquesta temporada. Això va fer que haguéssim de buscar una nova marca per a la roba de tot el club. Teníem l’opció de fer el canvi de roba a poc a poc, en funció de les necessitats; o bé canviar la roba de tots els equips del club. Aquesta segona opció és la que ens convenia més, en l’àmbit econòmic i organitzatiu, i és la que finalment es va adoptar. És cert també que aquesta segona opció afegia una complexitat extra a escala contractual, amb la marca, que és allò que al final ha dilatat més tot el procés i ha fet que no poguéssim començar la temporada amb la roba llesta”, ha exposat Toni Roig, president del club.
Davant aquesta situació, la SDF ha signat un contracte per tres anys amb l’empresa New Sport Factory, encarregada de comercialitzar Adidas a l’estat.

Trasmapi i Insotel, 11 anys donant suport al Formentera
La naviliera Trasmapi i l’empresa hotelera Insotel tornaran a ser els principals patrocinadors que figuraran al pit de les noves equipacions del primer equip.
El suport d’aquestes dues empreses va més enllà del patrocini del primer equip, ja que el seu suport s’estén de manera transversal a totes les categories del club, des dels més petits, amb 4-5 anys, que estan a l’escoleta, fins a arribar el Formentera B i el primer equip amb un total de 197 esportistes.

Col·laboració amb Formenterers Solidaris
Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la col·laboració amb l’Associació Formenterers Solidaris, una ONG que fa 13 anys que divulga i promou projectes de desenvolupament social mitjançant l’ajut a col·lectius i persones marginades o desfavorides.
“Enguany és un any complicat. En l’àmbit sanitari, social i econòmic estem veient com moltes famílies passen per dificultats. Per aquest motiu, des de la SDF vam proposar a Formenterers Solidaris una col·laboració que es traduirà amb una aportació econòmica que farà el Club a partir de la venda de samarretes, i en la difusió de les seves campanyes solidàries”, ha explicat el president Roig.
Concretament, el logotip de l’ONG lluirà a la part frontal de la samarreta i el club destinarà 5 € de cada samarreta que es vengui a l’entitat solidària, garantint una aportació mínima 3.000 €.

Logotip 50 aniversari
El 7 de setembre de l’any vinent la SD Formentera farà 50 anys des de la seva fundació del club. És per això que a l’elàstica d’enguany s’hi podrà veure el logotip del cinquantè aniversari, obra de l’artista local Enric Riera. Pel president del club esportiu: “El logotip simbolitza la transformació social gràcies a l’esport i gràcies, en aquest cas, al futbol. Reconèixer la història com a club, sentir-se’n orgullós i fer-ne partícip la societat formentera en general no és més que una humil mostra d’agraïment a aquelles persones que, amb la seva feina desinteressada, ens han permès arribar a complir mig segle de vida”.

Compartir

PROGRAMES