TOP
Sergio Mendinueta disputant una pilota a banda. Luzia Martínez

El Formentera reforça la defensa amb Sergio Mendinueta

La SD Formentera ha presentat el sisè fitxatge per a la temporada vinent. Es tracta del defensa de 27 anys Sergio Mendinueta Bellón, conegut futbolísticament com a Mendi, que arriba procedent del CD Brea, que competeix a Segona RFEF.

L’entrenador Míchel Alonso destaca la solidesa defensiva que aportarà al seu equip: “Central sobri, d’envergadura, contundent i amb bon joc aeri ofensiu i defensiu”.

Per la seva banda, Mendi, es mostra molt il·lusionat amb el nou repte que té al davant: “Estic molt feliç de formar part d’aquest projecte i lluitar per aquesta samarreta. Amb treball i unió segur que aconseguirem els objectius plantejats pel club. Vinc amb moltes ganes de començar a treballar”.

Trajectòria esportiva
Mendi va iniciar-se en el món del futbol al club de la seva ciutat natal, la SD Huesca, on va formar-se fins a l’etapa juvenil.

En l’últim any com a jugador juvenil va entrar a formar part del Atlético Monzón, on va continuar creixent com a futbolista durant dues temporades. En la primera, va arribar a debutar a 3a Divisió i va jugar alguns partits amb el primer equip, i en el segon any, essent jugador del filial, ja va entrar en dinàmica del primer equip i era habitual en les convocatòries.

La seva carrera esportiva en el futbol sènior va continuar als següents clubs:

CD Binéfar – 1 temporada a 3a Div.
UD Barbastro – 1 temporada a 3a Div.
Atlético Monzón (2a etapa) – 3 temporades a 3a Div.
UD Barbastro (2a etapa) – 1 temporada a 3a Div.

La darrera temporada, Mendi va començar jugant al CF Epila, de Tercera RFEF, però en el mercat d’hivern fa fitxar pel CD Brea, de 2a RFEF.

Les xifres del nou jugador roig-i-negre en aquesta última temporada són:
31 partits disputats (17 amb l’Epila i 14 amb el Brea)
4 gols (3 amb l’Epila i 1 amb el Brea)

Compartir

PROGRAMES