TOP
Els dos coordinadors exerciran sota les ordres de Francesco Battaglia.

El Formentera reforça l’atenció al futbol base

Álvaro Cano i Manu Díez, integrants de l’equip tècnic de Raúl Pérez a la primera plantilla, seran els coordinadors dels grups del futbol base de la SD Formentera. Tots dos estaran sota la direcció de Francesco Battaglia, director de l’Escola de Futbol, i s’encarregaran de definir la metodologia de treball amb els entrenadors de cada equip i vetllaran pel bon desenvolupament de l’organigrama del futbol base.
Així, Álvaro Cano, preparador físic del primer equip, coordinarà els equips de futbol 8 de l’escoleta, prebenjamins, benjamins i alevins. Va ser jugador del Laredo de Cantàbria a Tercera Divisió i va disputar diversos playoff d’ascens a Segona B. Té el títol de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
Manuel Díez és l’entrenador de porters del primer equip i coordinarà els equips de Futbol 11 d’infantil, cadet i juvenil.
Díez va ser jugador d’equips com el Racing de Santander “B” i Gimnástica de Torrelavega, entre altres, i compta amb molta experiència a Tercera Divisió i Segona B. També va ser internacional a la selecció nacional sub-16.
Té el títol de Nivell 1 d’Entrenador, títol regional d’Entrenador de porters i actualment està cursant el títol Goalkeeper UEFA B.

Compartir

PROGRAMES