Instantània del matx entre el Formentera i l’Osca B. Foto: SDF

El Formentera reprèn el camí de la victòria i continua líder (3-1)

L’equip de Michel Alonso s’ha imposat 3 a 1 a l’Osca B al Municipal, amb un molt bon partit que els manté en la primera posició de la lliga.

La primera part ha set molt física i intensa. Al minut 9 l’Osca s’ha avançat al marcador amb un gol de Carlos Kevin.
La reacció del Formentera, però, no s’ha fet esperar i al minut 11 Górriz rematava una centrada de Castro, per igualar el partit. Les ocasions s’han alternat en les dues porteries, fins al minut 44, quan Castro ha forçat un penal a favor dels roig-i-negres. Ekiza s’ha encarregat de posar el 2-1 just abans del descans.

La segona part ha set similar a la primera, amb ocasions i molta intensitat, encara que amb més encert pel Formentera. Al minut 77 Castro s’ha estrenat com a golejador de l’equip i ha marcat el 3-1 que acabaria essent el resultat definitiu.

El proper encontre serà diumenge vinent, 20 de febrer al migdia. El Formentera viatjarà a terres aragoneses, per jugar contra el Terol, el segon classificat.