Alineacions inicials en el derbi d’ahir a Sant Rafel.

El Formentera reprèn el camí i guanya a Sant Rafel (1-3)

La victòria d’ahir a Sant Rafel per 1 a 3 redreça el recorregut del Formentera, que en el 2020 havia registrat dos derrotes i un empat, i el manté en zona de play-off.
Els eivissencs, que no guanyen des de l’1 de desembre i recentment han vist acomiadar el seu entrenador, Vicente Román, no van poder amb un Formentera que, malgrat les baixes, dominà l’encontre i s’avançà a la primera mitja hora de joc, amb un gol a pròpia porta de Simeone, que rebutjà malament una llançament a pilota aturada. El primer temps estigué marcat pel joc a la franja ampla, les escasses arribades i les precaucions en defensa.
Després del descans el Sant Rafel sortí amb ganes renovades i quan faltava mitja hora per concloure el derbi, Orozo rematà una pilota a l’àrea que posà la igualada al marcador (1-1). Però l’alegria dels locals durà poc, al cap de cinc minuts, Garmendia, desmarcat de la defensa, tornà a avançar els formenterers (1-2).
Els locals intentaren tornar a empatar amb més ganes que encert i el Formentera esperà ben ordenat en defensa a que arribés una oportunitat a la contra, que finalment aprofità Omar, qui va resoldre amb un u contra u davant del porter rafaler i va fer pujar el definitiu 1 a 3 al minut 80.
La pròxima jornada el Formentera jugarà a Municipal contra el Ferriolense, un altre equip de la mitja taula que aquest cap de setmana ha guanyat contra el Santa Catalina.