TOP
Salutació inicial abans de l’inici d’un partit.

El Formentera suma un valuós punt contra l’Espanyol B (Formentera 0 – 0 Espanyol B)

El Formentera s’ha endut un empat contra l’Espanyol B avui diumenge al Municipal de Sant Francesc en la 31a jornada de lliga. Amb aquest resultat els roigs-i-negres es mantenen a mitjan taula a quatre punts de la plaça de promoció pel descens.

Gran ambient el que s’ha viscut al Municipal amb graderies plenes i bona climatologia per la pràctica del futbol. El partit ha estat molt intens, amb els dos equips lluitant per la possessió del baló, tot i que ha estat el Formentera el que ha gaudit de les millors ocasions.

Al minut 32 Julen Ekiza ha estavellat un xut al pal i per part de l’Espanyol B Becerra ha tingut una clara ocasió que no ha transformat.

Pal de Julen Ekiza. 7bts

La segona part ha estat semblant a la primera, molta lluita i diverses ocasions pels de Míchel Alonso, que no han pogut concretar-les per avançar-se al marcador. Al final, taules i un punt que allunya una mica més als roigs-i -negres de les places vermelles de la classificació.

El pròxim partit serà al camp del Terol, líder de la categoria, el diumenge vinent a les 12 h.

En acabar el matx, la jornada ha continuat amb la Festa del club, amb música, una torrada popular i la fotografia oficial dels 13 equips que formen l’entitat.