El Formentera B i el Sant Jordi B van signar un empat a 2 al municipal de Sant Francesc. SDF

El Formentera treu un punt d’un partit on va merèixer més

Repartiment de punts en el duel de filials entre el Formentera B i el Sant Jordi B, en el partit d’aquest dissabte corresponent a la jornada 7 de Regional Preferent. Un matx molt igualat que el filial roig-i-negre no va saber tancar quan va tenir l’oportunitat.

El partit va arrencar amb molt de ritme per part dels dos equips, però va ser l’equip visitant qui se’n va anar al descans amb la renda a favor per la mínima (0-1), amb un gol olímpic al minut 28.

La segona part va ser clarament per a l’equip dirigit per Armando Manthan, que va cercar el gol des del primer moment de la represa. El premi va arribar al minut 53 amb una gran jugada individual de Nico Dellamea que va posar l’empat al marcador (1-1).
El gol que va donar aire als roigs-i-negres i va anar seguit de diverses ocasions per marcar, encara que amb poc encert.

Malgrat la insistència formenterera, el conjunt eivissenc es va tornar a avançar al marcador al minut 74 (1-2).

El Formentera B va haver de pujar una marxa més i Liam Prados va aconseguir l’empat quan faltaven 5 minuts pel final del partit.