TOP

El Formentera Zen afegeix una jornada per a famílies

Ja són obertes les inscripcions per participar en la novena edició del Formentera Zen, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 d’abril. Aquest és un esdeveniment que té per objectiu fomentar el benestar de les persones, està promogut pel Consell de Formentera i organitzat per Puro Bienestar.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que “el Formentera Zen enguany es tornarà a celebrar abans de la temporada per atraure visitants durant aquestes dates, i oferirà una possibilitat d’oci saludable tant als turistes com a la població de l’illa”. A més, Ferrer ha anunciat que “enguany hem creat un esdeveniment especial pensat per a les famílies, el Formentera Zen Kids & Families”.

Aquesta jornada es farà l’1 de maig, festiu, i està inclòs en el preu per als participants del Formentera Zen. Cal destacar que els residents de Formentera i Eivissa tenim un 50% de descompte en el preu. També es podran fer inscripcions només per a la jornada familiar, els residents de Formentera també tindrem un descompte del 50%.

Programa
Per a la pròxima convocatòria s’ha dissenyat un programa amb sessions multidisciplinàries on s’abasten totes les dimensions de l’ésser humà (física, intel·lectual, mediambiental i social).

Durant l’esdeveniment hi participaran els següents professionals: Alejandra Vallejo-Nágera (psicòloga), Natalia Zubizarreta (interiorista), Sari Arponen (doctora en Ciències Biomèdiques), María Casado (experta en benestar integral), Enric Sánchez (periodista i podcaster), Cristina Martínez (doctora en Psicologia), Esther Gómez (infermera i divulgadora), Miguel Trainer (entrenador personal) i Cristina Boscá (presentadora de ràdio).

Així mateix, Formentera Zen 2023 també comptarà amb la professora de ioga procedent de Hong Kong Alessandra Oram; l’artista, ballarina i coreògrafa Vicky Gómez; la farmacèutica i nutricionista Amelia Plató; i la infermera i sexòloga Laura Cámara. Entre tots els ponents participants en aquesta edició se supera el milió i mig de seguidors a les xarxes socials, on segons el Consell divulguen claus fonamentals de benestar per viure d’una manera més sana, saludable i equilibrada.

Formentera Zen Kids & Families
Una de les novetats d’aquesta edició serà el Formentera Zen Kids & Families l’1 de maig. Hi haurà classes magistrals, xerrades i tallers sobre temàtiques variades i noves en relació amb el benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats creatives i innovadores adaptades per fomentar el benestar a les famílies. Xerrades sobre psicologia, alimentació, salut i son infantil són algunes de les propostes que duran a terme professionals de primer nivell a cada matèria, que oferiran, així mateix, eines per al maneig posterior de situacions en l’àmbit familiar.
Aquesta activitat comptarà també amb tallers variats per a l’entreteniment i aprenentatge dels més petits.

La seu central del formentera Zen 2023 serà l’Hotel Gecko.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES