El formenterer Dani Costa és subcampió de la BTT la Mola

Enrique Morcillo fou el més ràpid en la XXIII edició de la BTT La Mola, prova de ciclisme de muntanya que sortí i partí del Pilar i que comptà amb gairebé un centenar de corredors. Morcillo va necessitar 1 hora, 40 minuts i 36 segons en completar els 35,7 quilòmetres de recorregut, amb un desnivell acumulat d’uns 800 metres.

El subcampió fou el formenterer Dani Costa, que va emprar 2 minuts i 4 segons més que el primer per completar el recorregut.

Sonia Marty fou la vencedora en femení. Va acabar 64a a la general amb un registre de 2 hores i 40 minuts. Recordam a més que la XXIII BTT La Mola culmina la volta cicloturista de Formentera, dividida en tres etapes i que començà divendres, amb un recorregut total d’uns 110 km i un centenar de ciclistes.