TOP
Les jugadores del Cosmitos saluden al públic després d’una victòria a Eivissa, la temporada 2019-20.

El futbol vist amb ulleres violeta: en quina posició “juguen” les dones?

Natalia Surop ens ofereix una nova edició d’Ulleres Violeta amb motiu de dues competicions de futbol masculí que els darrers dies han focalitzat la nostra atenció: l’Eurocopa i la Copa Amèrica. En aquest espai sobre feminismes Surop ens convida a reflexionar sobre algunes manifestacions de la desigualtat que ha detectat durant aquests dies de bogeria per la pilota. També ha participat a Ulleres Violeta Daisee Aguilera, presidenta i jugadora del Cosmitos, l’equip de futbol que amb només dos anys de recorregut ja ha aconseguit organitzar una pedrera amb unes 40 nenes i dos equips de categoria absoluta.
A Ulleres Violeta també hem comentat el cas de Naim Darrechi, l’influencer que el Govern balear ha denunciat per presumptes abusos sexuals. A més l’IBDona ha demanat el tancament del seu canal de Youtube i del seu compte de Tik Tok a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

No us perdeu altres edicions d’aquest espai en què també hem xerrat de masclisme i pel·lícules infantils,  d’estereotips, dels tics sexistes en la roba dels infants, de la publicitat i les dones en el Dia de la Mare o del cas de Juana Rivas.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES