TOP

El Govern balear preveu començar les obres del nou col·legi de Sant Ferran a l’agost o setembre de 2018

El director general de Planificació i Centres, Antoni Morante, ha explicat a Ràdio Illa que l’objectiu del Govern balear és que el curs 2019-20 pugui començar a la nova escola.
Morante ha assenyalat que abans d’iniciar les obres cal redactar el projecte executiu i realitzar el procés de licitació, el que pot suposar que les feines comencin a les darreries de l’estiu vinent. El projecte de nou centre té un termini d’execució de 14 mesos, pel que si es comencen les obres l’agost de 2018, l’equipament es podria recepcionar l’octubre de 2019, quan ja haurà començat el nou curs. Morante ha assegurat que, malgrat aquest càlcul, el Govern balear es planteja l’objectiu d’obrir les noves aules al setembre.
La nova escola de Sant Ferran tendrà una sola planta, acollirà dues línies amb 6 unitats d’educació infantil, de 3 a 6 anys, i 12 unitats per a Primària, de 6 a 12 anys, per un màxim de 450 alumnes.
El col·legi s’ubicarà en una parcel·la d’11.000 m², dels que se n’edificaran 3.700. En el mateix espai també s’inclourà una escoleta del Consell amb 74 places per a nens de 0 a 3 anys. La previsió és que el projecte d’escoleta s’inclogui dins del de l’escola. De fet, els dos centres educatius compartiran la cuina, sent el de Sant Ferran el primer centre de primària de Formentera en oferir servei de menjador.
En l’àmbit econòmic, el centre d’Educació Infantil i Primària suposarà una inversió de 5,8 milions d’euros que sufragarà el Govern i l’escoleta municipal costarà poc més d’un milió, que abonarà el Consell per mitjà d’un conveni que s’haurà de subscriure amb el Govern balear.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES