TOP
Juan David i el president Toni Roig en una encaixada de mans després de la rúbrica del contracte. SDF

El juvenil Juan David Osorio “Chiqui” serà el tercer porter de la SD Formentera

Juan David Osorio “Chiqui” serà el tercer porter de la SD Formentera aquesta nova temporada després de firmar un contracte amb el club per als tres anys vinents.

5 juvenils a la pretemporada
El jove jugador, juvenil de primer any, començarà la pretemporada amb el primer equip de Míchel Alonso aquest dilluns, dia de Sant Jaume. No es trobarà sol, perquè hi haurà 4 juvenils més que estan convocats per fer la pretemporada amb el primer equip: Abdoulaye, Adrián Oancea, Yasser Imrani i Zakaria Jaramnaun.

Més jugadors del planter al primer equip
Aquestes accions formen part d’un pla a cinc anys vista que té per objectiu aconseguir que jugadors formats al futbol base del club arribin a competir.
D’aquest pla en destaquen 3 accions: la primera d’elles és fomentar l’esperit competitiu i l’exigència a partir dels 16 anys, una volta s’ha finalitzat l’etapa formativa. La segona és la reestructuració del futbol sènior, que fins ara comptava amb el primer equip i el filial, per incorporar-hi també l’equip juvenil. La tercera acció consisteix a adaptar els horaris d’entrenament del primer equip perquè els jugadors (juvenils i Sub-23 del filial) que entrin en dinàmica del primer equip, ho puguin compaginar amb els seus estudis o obligacions laborals.

Compartir

PROGRAMES