TOP
Fragment del cartell que adverteix del canvi d’ubicació dels castells inflables.

El mal temps s’emporta els castells al Mòdul Esportiu de l’institut

El circuit de castells inflables que organitza el Consell de Formentera se celebrarà els mateixos dies programats (20, 21, 22 i 23 d’abril), però al Mòdul Esportiu de l’IES Marc Ferrer i en horari de 10.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h. El canvi d’ubicació d’aquests castells està motivat per la previsió de les condicions meteorològiques adverses. D’aquesta manera, queden cancel·lades les sessions amb els castells inicialment previstes a la Savina, Sant Ferran, Sant Francesc i la Mola. A més, amb la nova ubicació al Mòdul Esportiu de l’institut els petits gaudiran d’una hora més de diversió, ja que l’horari inicialment previst començava 30 minuts més tard i acabava 30 minuts abans.
Aquesta activitat serà gratuïta i va adreçada a infants d’entre 3 i 12 anys. Tres monitors ordenaran l’entrada als castells per edat i torns. En concret, s’instal·laran cada jornada quatre castells inflables de diferents mides i adequats a diferents edats.

Spiderman i Mickey Mouse
Els més menuts tendran al seu abast un castell de colors per saltar de 3 x 3 m. Una altra de les propostes és un castell decorat amb motius de Spiderman, té una zona de salt i tobogan, i unes mides de 5 x 4 m. El Texas, amb temàtica de Mickey Mouse, també compta amb una pista central de salts, dos tobogans i fa 6,5 x 4,7 m. Finalment, per als més grans hi ha un castell de 7 x 6 m amb dos tobogans de major alçada, una zona de salt i està decorat amb temàtica de dibuixos animats com Masha, Doraimon, Bob Esponja o Angry Birds.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES