TOP
L’accident va tenir lloc a l’avinguda Vuit d’Agost.

El nen de tres anys atropellat a Sant Francesc rep l’alta

El nen de tres anys i nacionalitat espanyola que ahir poc abans de les 21 hores fou atropellat a l’avinguda Vuit d’Agost de Sant Francesc ha rebut l’alta aquest matí i ha abandonat l’Hospital de Can Misses. Fonts de l’Ib Salut han afegit que l’infant surt del centre sanitari il·lès i que malgrat que ahir ja es va observar la poca gravetat del seu estat, es va preferir traslladar-lo a Eivissa i mantenir-lo tota la nit en observació “per precaució” i en compliment “del protocol”.
El Consell de Formentera ha informat sobre les circumstàncies de l’accident: “Segons les primeres hipòtesis, sembla que el boix va creuar per la calçada”, sense fer-ho pel pas zebra, “corrent i sense acompanyament d’una persona adulta, quan el vehicle el va atropellar”. A més, “el conductor del vehicle implicat va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia”. La Policia Local s’ha fet càrrec de les diligències de la investigació.
Poc després de l’accident, efectius del SAMU061 feren una valoració in situ distingint algunes contusions en el nen i traslladant-lo tot seguit a l’Hospital de Formentera. Encara que estava estable, conscient i no presentava fractures, fou traslladat en helicòpter a l’Hospital Can Misses. Al punt de l’accident també s’hi desplaçaren agents de la Policia Local, que aturaren i regularen el trànsit a la zona afectada.

Compartir

PROGRAMES