TOP
EL mossènyer Miquel Àngel Riera a l’antic estudi de Ràdio Illa

El nou bisbe s’emporta a Eivissa el mossènyer Miquel Àngel

Sorpresa majúscula a Formentera quan a primera hora d’aquesta tarda ha transcendit que el mossènyer Miquel Àngel Riera Planells deixarà de ser el rector de les esglésies de Sant Francesc i el Pilar de la Mola després de tretze anys de la seva arribada i abandonarà l’illa per fer-se càrrec de l’església de la Santa Creu a Vila.

El Bisbe Electe i Administrador Diocesà, Vicent Ribas Prats, el nomenament del qual es va fer públic aquest passat dimecres, ha mantingut aquest matí la primera trobada amb el presbiteri de la Diòcesi. En concloure la trobada, segons ha avançat Nou Diari i ha pogut confirmar Ràdio Illa, Ribas Prats ha fet públics els nomenaments i cessaments en aquesta nova etapa de l’Església catòlica a Eivissa. Ha set a l’hora de conèixer aquests nomenaments quan, entre aquests, ha sobresortit el trasllat de Miquel Àngel Riera Planells, a qui s’ha assignat l’església de la Santa Creu d’Eivissa i que, per tant, cessarà com a rector del Pilar de la Mola i de Sant Francesc de Formentera. En aquests tretze anys, Riera s’ha caracteritzat per dotar d’un nou dinamisme les parròquies de Formentera, posant l’accent en el treball social de l’església i el foment del compromís dels joves.

Al seu torn, el jove sacerdot Fernando Jesús Bayón Plaza, de 24 anys i ordenat fa tot just dues setmanes pel cardenal Cañizares a la catedral d’Eivissa, ha set nomenat com a nou rector de les esglésies de Sant Francesc i el Pilar de la Mola, i, per tant, nou mossènyer de Formentera. Bayón Plaza, natural d’Eivissa, ha passat onze anys de formació abans de la seva ordenació, la major part a València. Fa un any fou nomenat diaca de la parròquia de Sant Jordi.

Fernando Bayón, nou mossènyer de Formentera
(Foto: diòcesi d’Eivissa)

Compartir

PROGRAMES